Light

Heeft u een feest of evenement maar wat er nog ontbreekt is licht, hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over velen mogelijkheden als het om licht gaat, of het nu gaat om een losse spot om uw product of ruimte uit te lichten of voor een leuk of mooi effect door de zaal of ruimte bij ons kan het allemaal. Wij beschikken over diverse soorten verlichting: 

Conventioneel licht: Hier verstaan wij onder spots waar verschillende kleuren filters voor geplaatst kunnen worden deze lampen kunnen gewoon los geleverd worden of op een gestuurde bar met 4 lampen, dit in combinatie met een controller dat de lampen zowel gedimd kunnen worden als op de maat van de muziek kunnen knipperen. Maar uiteraard ook mogelijk led spots De lampen waar eigenlijk alle kleuren mee gerealiseerd kunnen worden. Met deze mogelijkheden kan er een gezellige sfeer gecreëerd worden in de zaal of ruimte.    

Intelligent licht: Hier verstaan wij onder lampen die door een zaal of ruimte bewegen dit zorgt voor een mooi effect. Met deze artikelen adviseren wij wel om een rookmachine of hazer erbij te plaatsen dit kunnen wij in combinatie leveren. Deze zorgen voor een mist effect waardoor de stralen van de verlichting goed te zien is en zo het beste tot zijn recht komt. Dit bewegende licht kan muziek gestuurd worden bediend of met een losse controller ook is er de mogelijkheid om de lampen computergestuurd aan te sturen dit kan zorgen voor een spectaculair effect door de ruimte het licht wordt op deze manier afgestemd op de ruimte.        

Effects: Ook beschikken wij over de mogelijkheid om special effects te leveren hiertoe behoren:                      

·      Rookmachines

·      Hazer`s

·      Confetti shooter/streamers

·      Sneeuwmachines

·      Co2

Voor meer informatie en/of offerte aanvraag kunt u ons altijd bellen of mailen via het contact formulier.