Installatie

Sol Events is een jong en dynamisch bedrijf, wat zich wil blijven ontwikkelen in verschillende soorten werkzaamheden. 

 Een van onze nieuwe werkzaamheden is het verbeteren of vernieuwen van uw netwerk op locatie. Ook leveren wij beeld en geluidsapparatuur voor alle denkbare ruimtes. Doordat wij leverancier zijn geworden van diverse professionele producten, kunnen wij u de juiste adviezen geven en daarnaast ook leveren.

Goed voorbereid te werk

Sol-Events is een UniFi® Network Gecertificeerd Specialist. Hiervoor volgen onze specialisten speciale cursussen, om up-to-date te blijven met de laatste technieken op het gebied van verbinding. Hierdoor kunnen wij u de beste service en kwaliteit bieden.

Netwerk

Heeft u problemen met uw netwerk of wifi verbinding? Wij hebben de juiste kennis in huis om deze problemen voor u te verhelpen. Doordat Sol-Events leverancier is van diverse professionele producten, kunnen wij aan u de beste producten adviseren en leveren. 

Beeld

Sol-Events levert verschillende soorten beeldschermen. In overleg met u kijken wij naar de beste oplossing in de ruimte.

Geluid

Door een groot aanbod aan geluidsmaterialen kiezen wij in overleg met u de beste producten uit. Wij geven u het juiste advies voor een passende geluidsinstallatie voor iedere ruimte.