Installatie

Sol Events is een jong en dynamisch bedrijf, wat zich wil blijven ontwikkelen in verschillende soorten werkzaamheden. 

 Een van onze nieuwe werkzaamheden is het verbeteren of vernieuwen van uw netwerk op locatie. Ook leveren wij beeld en geluidsapparatuur voor alle denkbare ruimtes. Verder kunt u bij ons terecht voor video beveiliging in de vorm van videodeurbellen en camera’s. Doordat wij leverancier zijn geworden van diverse professionele producten, kunnen wij u de juiste adviezen geven en daarnaast ook leveren. Zie hieronder een overzicht en toelichting op deze diensten.

Goed voorbereid te werk

Sol-Events is een UniFi® Network Gecertificeerd Specialist. Hiervoor volgen onze specialisten speciale cursussen, om up-to-date te blijven met de laatste technieken op het gebied van verbinding. Hierdoor kunnen wij u de beste service en kwaliteit bieden.

Netwerk

Heeft u problemen met uw netwerk of wifi verbinding? Wij hebben de juiste kennis in huis om deze problemen voor u te verhelpen. Doordat Sol-Events leverancier is van diverse professionele producten, kunnen wij aan u de beste producten adviseren en leveren. 

Beveiligingscamera’s

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor advies en installatie voor beveiligingscamera’s. Wij bieden een mooi en divers merk assortiment. Hier moet u denken aan Ubiquiti, Hikvision en Dahua. Wij kunnen u van dienst zijn voor zowel uw woning en/of bedrijfspand. Interesse? Neem gerust eens contact op voor meer informatie.

Video deurbellen

In deze digitale tijd is een video deurbel ook niet meer weg te denken! Wij bieden video deurbellen aan die zeer eenvoudig in gebruik zijn via een mooie app. De extra mogelijkheid is dat deze ook als camera gebruikt kan worden, zodat elke beweging kan worden opgenomen. Een groot voordeel is dat er geen bijkomende abonnementskosten zijn, in tegenstelling tot concurrerende merken! De opslag heeft u gewoon in eigen beheer, met een cloudkey in uw woning.

Beeld

Sol-Events levert verschillende soorten beeldschermen. In overleg met u kijken wij naar de beste oplossing in de ruimte.

Geluid

Door een groot aanbod aan geluidsmaterialen kiezen wij in overleg met u de beste producten uit. Wij geven u het juiste advies voor een passende geluidsinstallatie voor iedere ruimte.