Projecten

De Carlton vuurwerk verkoopdagen 2018

Ook dit jaar zorgde wij weer voor wat extra sfeer tijdens de verkoopdagen van het vuurwerk bij de Carlton.
Bekijk de foto's voor een sfeer impressie van de gave aankleding.

Hamifleurs Friends Event 2018

Ook dit jaar mochten wij het Hamifleurs event voorzien van sfeervolle verlichting, geluid en beeld.

Foto credits by Nico Alsemgeest

Complete verzorging verjaardagsfeest

Wat de wens was is om deze complete ruimte een luxe sfeervolle frisse uitstraling te geven. Wij hebben gekozen voor een verlaagd plafond in de zaal met daarin een wit gespannen doek en diverse verlichting om zo de ruimte sfeervol te maken. Op het podium hebben we gebruik gemaakt van een 4 tal truss pilaren met daarin verwerkt ook diverse led spots en daarbij ook movingheads. Ook om zeker niet te vergeten het lounge meubel deze past ook zeker bij het geheel.

I.S.M. David van Schie voor de aankleding en voor de Catering Petra Poes hebben wij dit samen kunnen realiseren.

Hamifleurs Festival 2017

Ook tijdens het Hamifleurs Festival klanten evenement mochten wij de licht en geluidsvoorziening verzorgen!
In de bestaande bedrijfshal hebben we met diverse partijen een sfeervolle foodtruck festival aankleding gerealiseerd.

Team Westland week Tourmalet 2017

Ook dit jaar mochten wij voor Team Westland weer de complete licht en geluidsvoorziening verzorgen. Met dit jaar zowel op de top van de Tourmalet een geluidsinstallatie en ook op de rustplaats. Na afloop verzorgen wij in samenwerking met John Medley de afsluitende feestavond. Wat een mooie week was dit weer, en zeker het bedrag wat later nog afgerond is naar €700.000!!

Verzorging bruiloft

Een hele mooie bruiloft mochten wij verzorgen. Hier leverde wij in samenspraak met de klant een compleet truss systeem van 6x6m incl. een strak gespannen witte doek als plafond. Om zo de bestaande locatie weg te werken. Met diverse (led) verlichting erin bevestigd was dit zeker een strak geheel. Ook is het podium opgevuld met het sjieke lounge meubel met daarin ook led verlichting verwerkt incl. pilaren naast het meubel en achter op het witte doek.

Koningsdag 2017 Marktplein
's-Gravenzande

Ook dit jaar mochten wij weer de complete muzikale en geluidsvoorziening verzorgen tijdens Koningsdag in
's-Gravezande.

TV Programma Miss and Mr Sport and Fashion t.b.v. Leontienhuis

Vandaag een mooie bijdrage mogen leveren aan het TV programma Miss and Mr Sport and Fashion wat op 14 mei op RTL5 werd uitgezonden! Hierbij verzorgde wij de complete licht en geluidsvoorziening. Onderleiding van Leontien Zijlaard van Moorsel, en i.s.m. FastSpinning. De opbrengst van dit evenement gaat naar het Leontienhuis!

De Carlton vuurwerk verkoopdagen 2016

Ook dit jaar mochten wij de vuurwerk hal wel sfeervol aankleden! We hebben gekozen voor een truss frame van 5x4m aan het plafond. In de truss is een strak gespannen doek bevestigd wat als voordeel heeft dat de ruimte wat lager is en het plafond daardoor weg gewerkt wordt. Met verlichting in de truss zorgt dit voor sfeervolle aangeklede zaal. 
Om het speelse effect erin te houden hebben we voor een sterrendoek gekozen tegen de achterwand van het podium. Boven de verkoopbalie hangt een truss systeem met daarin verwerkt tweetal 46 inch LED TV's. Ook de twee luidsprekers zijn hierin verwerkt, wat als voordeel heeft dat het geluid goed hoorbaar is door heel de hal.

Kerstborrel Debets Schalke
Greenhouse Projects

Ook de zeer geslaagde kerstborrel van Debets Schalke mochten wij verzorgen met een van onze drive-in shows daarbij ook het chique lounge meubel. i.s.m artiest Jelle B en feestzanger Mark Verkade.

Bruiloft locatie landgoed Huis de Voorst

Op 23 september hadden wij het genoegen om op deze zeer mooie locatie een bruiloft te verzorgen!
Hier leverde wij een complete drive-in show type 2 middel met daarbij ook extra led spots om de verschillende ruimtes sfeervol uit te lichten.

Open top trouwlocatie route september 2016

Op 25 september was er weer een editie van de open top trouw locatie route. Wij verzorgden op een van de sfeervolle locatie's van de Ambivent groep een nette drive-in show. Ook hebben we extra LED spots in de zaal geplaatst, deze staan in combinatie met de spot bij de drive-in show.
Met deze spots kunnen in een keer de zaal van kleur veranderen hiervoor gebruiken wij een computer gestuurde licht sturing.

Team Westland Tourmalet week 2016

Ook voor Team Westland mochten wij de gehele week in Frankrijk de complete muzikale omlijsting verzorgen. En dit hebben wij zeker met veel plezier gerealiseerd! Het was een super mooie maar ook een indrukwekkende week!

De Westland Ride 2016

Ook voor de goede doelen zetten we ons in!
Op 28 mei 206 was er weer een editie van de Westland Ride. Wij stelde een complete licht en geluidsinstallatie ter beschikking op de Olsthoorn Ranch. Zowel binnen als buiten hadden wij meerdere luidsprekers staan om het geluid optimaal te verdelen. In het cafe leverde wij een drive-in show  en daarbij ook de ruimte sfeervolle uit verlicht met diverse led verlichtingen.

Onthulling The Big Dragon Stichting
On Wheels

Voor Stichting On Wheels mochten wij de muzikale omlijsting verzorgen tijdens de mooie onthulling van The Big Dragon.

Vuurwerk verkoopdagen Carlton 2015

Aan het einde van het jaar mochten wij de vuurwerk hal bij de Carlton weer compleet voorzien van licht, geluid en beeld apparatuur!

Winter Wonderland De Lier 2015

Met het gezellige Winter Wonderland in De Lier verzorgde wij de complete licht en geluidsvoorziening op het Rankplein. Hierbij leverde wij de Drive-in show middel 2 en extra verlichting op het plein. Om de Domtoren uit te lichten hebben we gekozen voor een 2 tal color city painters daarbij ook nog gebruik gemaakt van een Sky Rose. Dit was zeker een
Eye-Catcher en was vanaf grote afstand te zien.

Onthulling Vrachtwagen Nover Transport

Ook mochten wij voor Nover Transport de onthulling verzorgen van deze 6 tal nieuwe trekkers. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van meerdere LED spots op de vrachtwagens. Waarbij we een liftshow hebben geprogrammeerd met ook een muziek mix om de onthulling spectaculaire te maken. 

V.V. Lyra - FC de Rebellen

Zaterdag 17 oktober 2015 verzorgde wij het druk bezochte evenement V.V. Lyra - FC de Rebellen. Met diverse oud top voetballers zoals onder andere Andy van der Meijde, John de Wolf, Sjaak Polak. Wij verzorgde zowel de geluidsvoorziening buiten en 's avonds de complete licht en geluidsvoorziening in het voetbal cafe.

Verzorging van 50 jarige verjaardagsfeest

Voor deze 50 jarige verjaardag leverde wij een Drive-in show klein 2. In combinatie met de bar en extra LED verlichting in de ruimte was dit weer een sfeervolle zaal.

Presentatie tijdens
Syngenta Flower Trials 2015

Voor deze presentatie bijeenkomst hebben wij gebruik gemaakt drietal LED tv schermen 1x 70 inch en 2x 60 inch. Hierbij leverde wij ook de geluidsvoorziening met daarbij ook het podium.

De Carlton vuurwerk verkoopdagen 2014

Ook dit jaar hebben wij weer ons best gedaan om de mensen het aangenaam naar de zin te maken met licht, geluid en beeld bij de Carlton vuurwerk verkoopdagen.

De Westland Ride 2014

Ook wij draagde ons steentje bij 19 en 20 juli aan de Westland Ride. Hier verzorgde wij de complete geluidsvoorziening en muzikale omlijsting. De zondag wert er een mooie check van €100.000 overhandigd aan Stichting Daniel den Hoed